2009. november 28., szombat

Ismét egy elismerés

KataKonyha küldte nekem ezt a képet, ami azt jelenti, hogy az én blogomat olvasók között is van olyan, aki szívesen jön újra. Nem vagyok olyan termékeny, mint ahogyan terveztem, de nagyon élvezem, hogy megmutathatom azt, amit én tudok. Sokat tanultam eddigi életem során, mert szenvedélyem lett a főzés, de nem tudok meghatározni egy irányt, ami különösen kedves lenne. Azt hiszem így jártam jobban, mert rengeteg lehetőségem van, hogy új dolgokat próbáljak ki és ismerkedjek ill. megismertessem a családom különféle ételekkel és elkészítési módokkal. Ezért ez a blog kicsit kuszának tűnhet, de én meg akartam mutatni, hogy mennyire megfér egymás mellett a befőzés, az egyszerű ételek készítése és az olyan különlegességek, amit szerényebben, de el lehet készíteni itthon is, hogy az ízlelőbimbók kifejlődésük folyamán hozzászokjanak.
Ha ezeket olvasva az idelátogatók jól érzik magukat, annak nagyon örülök!
Sok olyan blog van, amit szívesen olvasok, mégha nem is látja a tulajdonosa, hogy nála jártam. Néha csak futok egyet, de ha időm engedi, még visszamenőleg is olvasgatok.
Tudom, nem sorolhatok fel mindenkit, így a teljesség igénye nélkül küldöm tovább

Napmátka

Max

Tomakonyha /bármit szól is, én szeretem olvasni /

a közös konyha(kert)

Spenótreceptek / mostanában ugyan nem működik, de hátha.../

Limara

Dulmina

Sofia


Vali


Trinity


Tündér


Szepyke


malackaraj


Tudom, hogy megkapták másoktól azok is, akiket én most nem soroltam fel.

9 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen! Örülök, hogy meglátogatsz, mégha csak virtuálisan is.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépen köszönöm!:)))

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm Daisy, A közös konyha(kert) mindhárom szerzője nevében! Nagyon jól esett amit írtál, és díj is, rettentő nagy örömet okoztál vele! Köszönjük még egyszer! Kevés időm van más blogok olvasgatására, bár szívesen tenném és néha, ga tehetem, végig is futok a gasztro.hu-n, de kedvességet felkeltette az érdeklődésemet a blogod iránt, biztos többször benézek majd ide ezután! :-)

    VálaszTörlés
  4. Daisy, nagyon aranyos vagy: köszönöm szépen!! Én is örömmel jövök hozzád!!!

    VálaszTörlés
  5. Daisy, pont ezért szeretem a blogodat, amit leírtál; nagyon hasznos dolgokat írsz, aminek sokan örülnek, köztük én is:)

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm szépen, örülök, hogy szeretsz nálam, ez kölcsönös. Remélem, hogy hamarosan nem csak virtuálisan találkozunk! :)))

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm, köszönöm, köszönöm...../ hajlongás /
    Bocsánat! Én is tanulok tőletek és gátlástalanul lopom az ötleteket!

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.