2010. január 27., szerda

Ezt elszúrtam! Krumplis, túrós lepény

Ez a bejegyzés a VKF-re készült volna, de nem tudom, hogyan kell időzített bejegyzést írni, ezért ez a 13-ai dátumnál jelenik meg a blogon.

Sajnálom, de azt gondoltam, azért a receptet megmutatom, mert mi nagyon jót ettünk belőle vacsorára, de vendégvárónak is jó egy pohár bor mellé.

2 megjegyzés:

  1. Az időzítés úgy működik, hogy a bejegyzés szövege alatt a "Bejegyzés beállításai" elemre kattintasz (balról). Ekkor kinyílik ott egy rész, ahol a megjegyzésekre vonatkozó beállításokat, valamint dátumot és időpontot lehet megadni - természetesen most ez utóbbi az érdekes. Ha múltbeli dátumot/időt adsz meg, akkor a "Bejegyzés közzététele" gombra kattintva rögtön közzéteszi a rendszer azzal a dátummal/idővel, ha pedig jövőbelit, akkor ütemezi, és amikor eljön az idő, közzéteszi. A bejegyzések listájában sem az szerepel már mellette, hogy "piszkozat", hanem az, hogy "ütemezve". Én használom időnként, és eddig még nem is volt gond vele.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm Dulmina! Ilyesmiben nekem senki nem tud segíteni, mert azt mondják, hogy ŐK nem használnak ilyeneket.Legközelebb kipróbálom.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.