2010. május 26., szerda

Képek recept nélkül

Ezeket a kifliket csak azért, mert szépek. Nincs időm az élesztett öregtésztás változatot készíteni csak ritkán, pedig a kiflik állagán hihetetlenül sokat javít. Már külsőleg is látszik a különbség. Persze mielőtt elmerengenénk a látványban, már nincs is belőle.







Ez a rizslisztből készült tésztának a zacskója. Írtam róla a receptnél.




Ezt a spenótot szeretem, mert ebben nem pépes massza van a dobozban pasztilla formára préselve, hanem valóban darabos lesz, ha kiolvad. A pépes trutymó a menza időszakra emlékeztet, azzal az ízzel együtt, pedig szeretem a spenótot. Van egy másik darabos fajta is, de abban rengeteg spenótszár van összevágva.





Sütőben sütött karalábé csíkok krumpli módjára. Nem volt rossz, de nem nem tette nélkülözhetetlenné magát. Nem sül meg ropogósra, mert nagy a víztartalma.







Ez pedig a kedvenc süteményformám. A belsején tapadásgátló bevonattal, hogy végre már ne kelljen a recéket kenegetni. Nagyon jól használható!

1 megjegyzés: