2010. október 20., szerda

Segíts, hogy segíthessünk! Mi kifőztük, hogy megfőzhesd!



Nálam egyenlőre ez így működik, de igyekszem  a végleges formát kialakítani.

Addig is annyit szeretnék elmondani, hogy néhány blogger társunk iszonyatosan nagy munkával egy olyan jótékonysági kezdeményezés szülőanyjai lett, amellyel karácsony idejére megpróbálnak mosolyt csalni azoknak az arcára, akiknek az idén ez nélkülük--nélkülünk elmaradna.

Sok nélkülöző család- és köztük sok nélkülöző gyermek van ma ebben az országban. Különösen szomorú, hogy az idén kiegészül a kör a természeti csapások által nehéz helyzetbe kerülőkkel. Rajtuk szeretne segíteni ez a csapat, akik tagjai lettek egy olyan online újság létrehozásának, amely páratlan a maga nemében.

Csodaszép képekkel és remek receptekkel készült a már sokak által ismert  Kifőztük újság  karácsonyi különszáma. 115 gasztroblog szerkesztője állt a jótékonysági ügy mellé, hogy receptjével, ötleteivel hozzájáruljon az újság sikeréhez.

Ennek a számnak a letöltésével adományokat szeretnénk gyűjteni és az Önök, a Ti segítő hozzájárulásával csillogóbbá és feledhetetlenné tenni ezeknek a családoknak az ünnepet és talán feledhetővé tenni a nélkülözést.

A Kifőztük újság eddig megjelent nyolc számának készítői már bizonyítottak. Nagyon sokan letöltötték ezeket a példányokat, kedves és bíztató visszajelzések jöttek, ezért most én is büszkén állok a csapattagok között, hogy hozzá járulhattam a karácsonyi különszám létrehozásához.

Arra kérlek Kedves Olvasó, hogy terjeszd az újság létét. Már nem kell sokáig várni rá. A Csapat keményen dolgozik a háttérben, kérlek segíts nekik, hogy minél többen értesüljenek erről a nemes akcióról.

Életre szóló ajándékot adhatunk, de ehhez Te is- , Önök is kellenek.