2011. május 29., vasárnap

Pitává alakult zsömlék



Régebben kitaláltam már, hogy  a zsömléket, amit én sütök, kicsit lelapítom, mert így sokkal  könnyebb szendvicst készíteni belőle és megenni is egyszerűbb. Nem is volt ezzel baj sokáig, de valamiért az utóbbi időben, sütés közben egyszerűen pitává alakulnak. Ráadásul sokkal jobb lesz, mintha szándékosan annak készíteném. Vastagabb a tészta, szép zsebek alakulnak, öröm telepakolni.
Azt még nem tudom, mitől lesz ilyen, de talán legközelebb sikerül zsömléket is sütnöm. Na jó, azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem mindegyik lesz ilyen, de a fele, biztosan.




Most viszont a túrókrémmel, tojással és az ecetes sült paprikával megtöltve igazán finom vacsora lett belőle.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése