2012. február 16., csütörtök

Paradicsomi horror


Kíváncsi ember vagyok. Szeretném tudni, hogyan termesztették ezt a paradicsomot, hogy ilyen látványt nyújtson, amikor felvágjuk?
Mielőtt elájulna valaki, gyorsan elárulom, hogy ezek nem kukacok, bár nagyon hasonlítanak rá. Ennek ellenére nekem nem volt túl bizalom gerjesztő, de én ezek nélkül sem eszem már ilyenkor paradicsomot. Seízűek, sápadtak, nyomottak, látszik rajtuk, hogy nagyon erőlködtek, mire ilyenre megértek.

Egyszer azt hallottam, hogy a bárányokat Ausztráliában hajóra teszik és mire elérnek Amerikába, már birkák lesznek. Így megoldották az állat tartást a növekedés alatt, és egy áron a szállítás is benne van.
Vajon mit esznek ennyi idő alatt és hányszor látják a napot?


Ezek a szerencsétlen paradicsomok mit érezhettek, hogy már akkor elkezdtek csírázni, amikor még meg sem értek rendesen.
Milyen tápoldaton nevelkedtek, hogy ennyire felgyorsult a növekedésük?
Ha tovább maradnak együtt, akkor ebből a sok csírából kis paradicsomok nőltek volna?
Olyan lett volna, mint a gránátalma.Tele sok apró paradicsommal.  Felvágás után kigurult volna belőle kb. egy
kilónyi koktélparadicsom?
Lehet, hogy ezen kellene még törpölni?