2014. július 12., szombat

Töltött tök hússal és hús nélkül


Nagyon egyszerű, nagyon gyors, nagyon könnyű és nagyon finom!
Vacsorára készítettem egy hirtelen ötlet alapján. Volt egy kicsi, zsenge főzőtök, ami éppen arra volt alkalmas, hogy kb. fél óra alatt a tányérra kerüljön.
Nekem ugyan nem kellett most sem a hús, de egy evőkanálnyit azért belekevertem az enyémbe is.

  • Apróra vágott nyers hagyma, egy kicsi gerezd fokhagyma, provanszi fűszerkeverék, za'atar keverék, darálthús, reszeltsajt, só, bors------------ez volt a húsos töltelék
  • Apróra vágott hagyma, só, bors, provanszi fűszer és za'atar, apró kockákra vágott tök, amit a két darab szár felőli végéből vágtam le és reszelt sajt, 1 ek darálthús-----------ezeket kevertem össze



A félbe vágott tököt picit megsóztam és megtöltöttem. Bőven megszórtam sajttal és kivajazott sütőedényben a sütőben kb. fél óra alatt készre sütöttem. Friss kaporral szórtam meg.

1 megjegyzés:

  1. Kedves webmester,

    Észrevettük, hogy nagyon finom receptek találhatók a blogodon, és egyúttal szeretnénk bemutatni neked az új honlapunkat, www.mytaste.hu ahol a felhasználók válogathatnak több mint 115 000 összegyűjtött recept közül. Az oldalon szintén található egy rangsor a leggyakrabban látogatott blogokról. Ha hozzácsatolod a te blogodat is, mi indexeljük a receptek elejét, melyeket a felhasználók ezután könnyen megtalálják a keresőnk segítségével. Ám a recept klikkelése után átirányítja őket a te blogodra, tehát egyre több látogatód lesz az oldalon. Ne aggódj, minden teljesen ingyenes.

    Mytaste.hu testvéroldalai megtalálhatók világszerte. Nagyon örülnénk, ha a te blogod is része lenne ennek a nagy családnak.

    Ha bármilyen kérdésed van, kérem lépj velünk kapcsolatba, szívesen segítünk bármivel.

    Üdvözlettel,
    Tünde
    info@mytaste.hu

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.