2016. október 21., péntek

Blog receptek a Facebookon

Ezt a blogot már évek óta írogatom.
Az első bejegyzés 2009-ben született és még ma is van érdeklődés a receptek iránt.
Nagyon örülök, hogy sok olvasónak segíthettem. Remélem sokan találtatok hasznos és egyszerű megoldásokat, tippeket, ötleteket. Én is mindig örömmel kutakodtam mások blogján, hiszen megannyi  kisebb-nagyobb ötletet építettem be a saját konyhai tevékenységeimbe.
Az idő múlik, a technika fejlődik a világ változik.
A fészbuk térhódításával egyidejűleg egy kicsit szomorúan, de be kell látnom, a gasztroblogok népszerűsége folyamatosan csökkent, a jövőjük így, ebben a formában bizonytalan.
A jobb elérhetőség lehetősége vitt rá engem is arra, hogy nyissak egy receptes oldalt a fészbukon.
Továbbra is főzök, készítek képeket és írok recepteket, de nem tudom ezt a blogot és az új oldalt párhuzamosan csinálni.
Kérlek gyertek oda, olvassátok ott a recepteket és nézelődjetek, hátha találtok kipróbálásra érdemes ételeket.
A vélemények megírása, a hozzászólás is sokkal egyszerűbb.
Köszönöm nektek, hogy életben tartottátok ezt a blogot, de az is látszott az elmúlt hónapokban, hogy sok érdeklődő már a fészbukon megosztott receptek után jutott a blogra.
Ha kíváncsiak vagytok a további konyhai tevékenységeimre, próbálkozásaimra, kísérletezéseimre, akkor látogassátok meg a fészbuk oldalt.
Ha  a tetszik gombra nyomtok egyet, akkor folyamatosan értesülhettek az új bejegyzésekről.
Nem szűnök meg itt létezni , de sajnos erősen ritkulni fognak az ide írt receptek és  arra szeretném felhívni az érdeklődők figyelmét, hogy a facebookon megtaláltok
Daisy receptjei oldalon.
https://www.facebook.com/Daisy-receptjei-130136597418680/
/// A Daisy név az imádott kutyánknak állít emléket. Néhány éve már nincs velünk, de én macskabolond lévén még ennyire nem szerettem kutyát, mint őt. 16 éves volt. ///