tag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.post137208571684332983..comments2023-10-11T07:19:15.207-07:00Comments on Étterem helyett....: Eljutottam végre idáigUnknownnoreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.post-25258431736268908342011-09-21T10:00:40.592-07:002011-09-21T10:00:40.592-07:00Katalina a borkén a zöldségek, gyümölcsök színét ő...Katalina a borkén a zöldségek, gyümölcsök színét őrzi meg. A gyümölcsöknél a citromsavas vízben öblítés helyettesítheti, de el is lehet hagyni.<br />Nélküle kicsit megszürkül az eltett savanyúság, de ettől még ehető marad.<br />A Na-benzoát helyett szalicilt is lehet használni. Nem olyan káros, mint amennyit írnak róla, mert nem eszünk belőle olyan mennyiséget. <br />Persze a tartósítószer mentesség lenne a legjobb, de én nem kockáztatok, meg aztán felbontás után hamar tönkre megy az, amiben nincs tartósítószer.Daisyhttps://www.blogger.com/profile/00983990090635484992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.post-6274042732332746202011-09-21T09:55:50.657-07:002011-09-21T09:55:50.657-07:00Dulmina, tőled aztán igazán csak tanulni lehet!
Ha...Dulmina, tőled aztán igazán csak tanulni lehet!<br />Ha több időm lenne, talán még a macskát is befőzném:))<br />Jajjj neeem! Csak van az a dilis reklám, ami erről szól.Daisyhttps://www.blogger.com/profile/00983990090635484992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.post-62784886022299417822011-09-20T10:46:41.889-07:002011-09-20T10:46:41.889-07:00KEDVES DAISY! Azt szeretném tőled kérdezni, mivel ...KEDVES DAISY! Azt szeretném tőled kérdezni, mivel gyakorlatlan vagyok a befőzésben, hogy a natrium-benzoátot, vagy a borkénport, vagyis ezt a kettőt szerinted ki lehet-e hagyni befőzéskor, mert én és a fiam is allergiás rá. Ha ezzel eltett savanyuságot eszünk, a torkunkban egy fura ,,tej-ízt,, érzünk. Válaszolj légyszives ha tudod a választ. Igazából müa.hordóban szeretnék eltenni uborkát és alma paprikát! Köszi! KatalinaKatalinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.post-49169807177147465762011-09-11T22:51:45.745-07:002011-09-11T22:51:45.745-07:00Csak ámulok, mennyi minden! (A másik bejegyzésben ...Csak ámulok, mennyi minden! (A másik bejegyzésben a befőttjeidet is néztem.) Nagy munka, de én is úgy vagyok vele, hogy nagyon megéri, és ha van mit eltenni, csinálom is szorgosan. Szerencsére most már segítségem is van a Főkóstoló személyében :)Dulminahttps://www.blogger.com/profile/01523896080860646568noreply@blogger.com