tag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.post288904522900058317..comments2023-10-11T07:19:15.207-07:00Comments on Étterem helyett....: Rétestészta házilagUnknownnoreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.post-63790042546951309412012-09-23T08:58:10.551-07:002012-09-23T08:58:10.551-07:00Szorítok és drukkolok!Szorítok és drukkolok!Daisyhttps://www.blogger.com/profile/00983990090635484992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.post-33537652383413155202012-09-23T03:23:54.568-07:002012-09-23T03:23:54.568-07:00Most próbálkozom a tészta pihen.Most próbálkozom a tészta pihen.ns laci 1noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.post-89761849195196198102012-05-26T04:00:07.682-07:002012-05-26T04:00:07.682-07:00Gratulálok a kitartáshoz és a bátorsághoz. Az első...Gratulálok a kitartáshoz és a bátorsághoz. Az első lépést a legnehezebb megtenni, utána már magától megy. Ki fogom én is próbálni.Mackensenhttps://www.blogger.com/profile/03494911628884088771noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.post-70725914314442345782011-11-27T08:30:29.973-08:002011-11-27T08:30:29.973-08:00Szevasztok kollégák!
Sikérrel minden finomliszt ja...Szevasztok kollégák!<br />Sikérrel minden finomliszt javítható. Így biztosan nyújtható lesz a tészta. Ne felejtsétek el langyos helyen pihentetni és nyújtani!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.post-59684486380766133282011-03-16T04:57:38.995-07:002011-03-16T04:57:38.995-07:00Szia!
Ma tévedtem a blogodra,és nagy gratula érte....Szia!<br />Ma tévedtem a blogodra,és nagy gratula érte.<br />A napra forgó kenyered nagyon megtetszett. Szeretnem elkészíteni.Nagy sütögető vagyok én magam is. Sok féle lisztet kipróbáltam már,de szeretném meg kérdezni<br />hogy az ehhez való lisztet hol tudod beszerezni?<br />Válaszodat előre is köszönöm. ZsuzsaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.post-41923743494128956432010-11-24T02:05:10.763-08:002010-11-24T02:05:10.763-08:00Nagyon tetszik a blogod!Nagyon tetszik a blogod!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00109613022047902817noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.post-32502397057156657952010-09-20T02:23:39.333-07:002010-09-20T02:23:39.333-07:00Kedves névtelen, azért az első kudarc után se add ...Kedves névtelen, azért az első kudarc után se add föl. <br />Nekem volt néhány, mielőtt sikerült.<br />Sok sikert kívánok!Daisyhttps://www.blogger.com/profile/00983990090635484992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.post-68561158478958700662010-09-18T00:41:01.933-07:002010-09-18T00:41:01.933-07:00nah kipróbálom a receptet hátha sikerül:)nah kipróbálom a receptet hátha sikerül:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.post-90960052194775629842010-04-15T12:35:23.631-07:002010-04-15T12:35:23.631-07:00Köszi Sheila, de nem volt bajom a tésztával, nem s...Köszi Sheila, de nem volt bajom a tésztával, nem szakadt. Azért írtam, hogy ellen tartottam a kezemmel, mert kicsi a tészta és nincs súlya, nincs ami visszahúzza, amikor valamelyik irányba húzom.Daisyhttps://www.blogger.com/profile/00983990090635484992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.post-35561985870942432932010-04-15T07:51:19.666-07:002010-04-15T07:51:19.666-07:00ÜGYES VAGY:)
A nyújtáshoz: olajjal vagy olvaszto...ÜGYES VAGY:)<br /><br />A nyújtáshoz: olajjal vagy olvasztott zsírral megneked a kézfejedet, és ökölbe szorított kézzel(kézháttal) alányúlsz a tésztának, és felváltva, kicsit emelgetve magad felé húzod. Nem kell ellentartani, a vastag széle a súly tulajdonképpen. Mihez is hasonlítsam a mozdulatot, talán mint amikor a cica dagaszt, az a mozdulat csak fordítva(!). Így biztosan nem szakad a tészta (ami ellentartásnál előfordulhat).Sheila G.https://www.blogger.com/profile/03259766906839157174noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.post-11479207724889899512010-04-15T05:31:49.320-07:002010-04-15T05:31:49.320-07:00Szia! Nagyon jól néz ki, biztos az oldaladra fogok...Szia! Nagyon jól néz ki, biztos az oldaladra fogok visszajönni, ha egyszer végre rászánom magam, hogy megcsináljam. Az ízeket már érzem...:)ginkohttps://www.blogger.com/profile/04697822476108346651noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.post-56838085344759814442010-04-11T09:49:29.371-07:002010-04-11T09:49:29.371-07:00Nagyon örülök, hogy sikerült! Eleinte én is rétesl...Nagyon örülök, hogy sikerült! Eleinte én is réteslisztet használtam, aztán egy vásáron mondta a készítő, hogy finomlisztet használnak.Megpróbáltam és jó volt az is.Daisyhttps://www.blogger.com/profile/00983990090635484992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.post-48655382004643839002010-04-10T07:36:46.501-07:002010-04-10T07:36:46.501-07:00Én is megcsináltam,sikerült (örök hála) nem szakad...Én is megcsináltam,sikerült (örök hála) nem szakadt..szinte az utca végéig tudtam volna húzni :D..Jah én réteslisztel csináltam.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.post-63619806936795145602009-11-18T11:57:00.905-08:002009-11-18T11:57:00.905-08:00Örülök, hogy segített. Sok régi receptet lehet kic...Örülök, hogy segített. Sok régi receptet lehet kicsit egyszerűsítve ma is elkészíteni, pedig ma nincs annyi idő a főzésra. Sok sikert kívánok!Daisyhttps://www.blogger.com/profile/00983990090635484992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.post-65370253558746957472009-11-18T10:54:24.930-08:002009-11-18T10:54:24.930-08:00kedvet csináltál a réteskészítéshez, valamikor csi...kedvet csináltál a réteskészítéshez, valamikor csináltam de nem volt kedvem a nagyméretühöz, pedig így egyszerüb. Mindig tanul az ember, köszi az ötletet.<br /><br /><br /><br />üdv ErikaAnonymousnoreply@blogger.com