tag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.post4583132026320507235..comments2023-10-11T07:19:15.207-07:00Comments on Étterem helyett....: GoodFood magyarulUnknownnoreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.post-52005088990605919382012-03-02T11:38:11.238-08:002012-03-02T11:38:11.238-08:00Köszi Lányok! Jó olvasni a hasonló gondolatokat.Köszi Lányok! Jó olvasni a hasonló gondolatokat.Daisyhttps://www.blogger.com/profile/00983990090635484992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.post-80115931407054962352012-02-29T22:43:33.890-08:002012-02-29T22:43:33.890-08:00Ha ár-érték arányt nézzük, akkor a GoodFood torony...Ha ár-érték arányt nézzük, akkor a GoodFood toronymagasan vezet, még a bevezetés utáni magasabb árral is. A Mk-ban 21 recept, igaz ismert profi séfektől, a GoodFood pedig mást hivatott, az otthoni főzést népszerűsíti. 100 ft-tal többért 111 recept. Azért van ami nem tetszik: mirelit leveles tészta, rántás a spenóton, tarhonyából a tabulleh. De emelett van egy csomó klassz recept, és a magyar gasztomagazinok között az élvonal. A szuflé is 595 ft, sajnos csak félévente jelenik meg, a Stahl negyedévente és 695 ft, de abban van egy csomó minden más és sok reklám. Az angol GoodFood-dal nem szabad összehasonlítani, mert az nem, is annyiba kerül. Én örülök, hogy egyre több színvonalas magazin jelenik meg.Krisztahttps://www.blogger.com/profile/18356206433020234052noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.post-20784369613004846192012-02-29T22:28:02.296-08:002012-02-29T22:28:02.296-08:00Én is épp így vettem meg tegnap! Eredetileg Fürge ...Én is épp így vettem meg tegnap! Eredetileg Fürge Ujjakért mentem be, aztán megláttam. Detto ugyanez a véleményem, mint neked. Egy ideig vettem az új magyar konyhát, de egyre több volt benne a hirdetés, egyre több a hosszú cikk és egyre kevesebb a recept - és azok is valóban a műgonddal csipesszel (ez jó :)) ) tányérra rendezett műételek. Pár szám után én is úgy találtam, hogy egy lefőzhető recept sincs az újságban. A gasztrosznobság pedig nem igazán érdekelt soha.<br />Szóval én is ezt fogom venni időnként.duendehttps://www.blogger.com/profile/08241572628935703642noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.post-82050055783088358752012-02-29T21:27:50.260-08:002012-02-29T21:27:50.260-08:00Ha nem tudod eldönteni melyik eredeti, nézd meg a ...Ha nem tudod eldönteni melyik eredeti, nézd meg a hozzávalók mennyiségét! 227 g konzervparadicsomot magyar receptben nemigen tudok elképzelni. Gondolom az angol fél fontot váltották át...<br />JuciAnonymousnoreply@blogger.com