tag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.post6154390201351989847..comments2023-10-11T07:19:15.207-07:00Comments on Étterem helyett....: HELP!!!! A csúf pavlovaUnknownnoreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.post-89185266091583498862011-10-12T12:54:50.676-07:002011-10-12T12:54:50.676-07:00Nem kell szégyenkezni,nagyon finom volt.Itt a belb...Nem kell szégyenkezni,nagyon finom volt.Itt a belbecs jobb volt mint a külcsin-Biztos vagyok benne,hogy a szerzo addig fog ezen dolgozni amig legalábbis megközeliti majd a tökélkeltest.Mi, a család nagyon élvezzök a könhai tevékenység végtermékeit,meg is látszik a súlyunkon.Lejegezte a kiskukta 2011.10.12-énAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.post-81598603330583361992011-10-03T10:22:52.782-07:002011-10-03T10:22:52.782-07:00Köszönöm szépen!
Nekem is gyanús volt a hőmérsékl...Köszönöm szépen! <br />Nekem is gyanús volt a hőmérséklet, de még így is alacsonyabban kezdtem, mint a receptekben van, éppen a fűtőszálam miatt.<br />Tudom, minden sütő más, na, de ennyire elrontani...?<br />A Gugli miért nem adta ki a Ti receptjeiteket?Daisyhttps://www.blogger.com/profile/00983990090635484992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.post-85202492840432515672011-10-03T01:32:21.066-07:002011-10-03T01:32:21.066-07:00Magas lehetett a hőfok és nem tudott felemelkedni....Magas lehetett a hőfok és nem tudott felemelkedni...:(<br />De ne keseredjél el! Legközelebb biztosan tökéletes lesz!:)Rozahttps://www.blogger.com/profile/08523274584945791015noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.post-21740489705157970472011-10-03T00:55:10.095-07:002011-10-03T00:55:10.095-07:00Hmm, szerintem is a hőfokkal volt valami... milyen...Hmm, szerintem is a hőfokkal volt valami... milyen sütőd van? Légkeverésesnél néha kell trükközni. Én ugyan sima habot készítettem, amit 10 percig sütöttem első körben és utána vettem le a hőfokot, de a kakaós sztem hamarabb ég... itt meg tudod nézni. http://habtejszin.blogspot.com/2011/09/mini-afonyas-pavlova.htmltejszínhabhttps://www.blogger.com/profile/16855439261965797950noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.post-40375158136417203312011-10-02T09:28:22.205-07:002011-10-02T09:28:22.205-07:00Ez szerintem is megégett. A kakaós Pavlovát én ugy...Ez szerintem is megégett. A kakaós Pavlovát én ugyan magasabb hőfokon sütöm, de soha sem lett még ilyen. Én így szoktam és mindig olyan lesz.<br />http://tucsokbogar.blogspot.com/2011/06/csokolades-pavlova-cseresznyevel.htmlTücsök Bogárhttps://www.blogger.com/profile/14451986855197666462noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.post-11029739519369712492011-10-02T08:34:00.153-07:002011-10-02T08:34:00.153-07:00Hű, hát ez sajnos megégett.Itt az én receptem , én...Hű, hát ez sajnos megégett.Itt az én receptem , én mindig így készítem.<br />http://sutisnene.blogspot.com/2009/01/pavlova-kisasszony.html<br />csokis változata:<br />http://sutisnene.blogspot.com/2009/06/csokolades-pavlova-es-nana-hogy-eperrel.htmla <br />A titka az alacsony hőfok, miután elő lett melegítve a sütő, és csak száradnia kell, nem sülnie. még egy tipp, mikor leállítod a hőfokot tegyél egy fakanalat a sütőajtóba, hogy kissé nyitva maradjon, így biztosan jó lesz, és nem fog megbarnulni. nálam ez a módszer bevált.Sütis nénehttps://www.blogger.com/profile/17670992315614140699noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.post-46632505831347823912011-10-02T04:33:02.597-07:002011-10-02T04:33:02.597-07:00Az íze a lényeg!!(na de azért engem is bosszantana...Az íze a lényeg!!(na de azért engem is bosszantana)Én kb. 130 fokon szárítom légkeverésnél 15-20 percig, majd 100 fokra mérsékelem, és így szép lassan szárad a hab. Belinkelem, hátha tudok vele sgíteni.:) <br /><br />http://gizi-receptjei.blogspot.com/search/label/PavlovaGizihttps://www.blogger.com/profile/11946560057140976134noreply@blogger.com