tag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.comments2023-10-11T07:19:15.207-07:00Étterem helyett....Unknownnoreply@blogger.comBlogger1038125tag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.post-37106281561956255292018-08-07T01:37:56.887-07:002018-08-07T01:37:56.887-07:00ki fogom próbálni ;)ki fogom próbálni ;)Lindahttp://maganszemelyek-kozotti-kolcson.hunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.post-15272106843783168892017-06-08T13:40:54.285-07:002017-06-08T13:40:54.285-07:00Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18403676315189833597noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.post-5693621518808314982017-04-19T11:03:26.382-07:002017-04-19T11:03:26.382-07:00A medvehagyma láz tartósnak bizonyult. Mára már so...A medvehagyma láz tartósnak bizonyult. Mára már sokan kipróbálták és még többen ismerik. Sajnos sok kárt is tettek benne, lassan védetté nyilvánítják, mert elfogy. Remélem termeszteni is fogják. <br />Sok jó és használható ötletet olvashatunk már a felhasználásra és a tartósításra is. Köszönöm nektek is!Klárahttps://www.blogger.com/profile/12441057751374813013noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.post-85269429140593045612017-04-02T00:45:25.518-07:002017-04-02T00:45:25.518-07:00Pécsen lakom, itt a medvehagyma beszerzés nem okoz...Pécsen lakom, itt a medvehagyma beszerzés nem okoz gondot. 2 kilót mindenki szedhet, saját használatra, de az erdőben sok hektáron kaszálni lehet. Összevágva fél cm-es csíkokra, fagyasztóba teszem télre. Legtöbbször "pesto" készül belőle. Ez a család kedvence. Nyersen turmixolva, viszonylag sok, olívaolajjal, sóval, borssal és melegített, darált dióval. Tésztára téve gyönyörű zöld, már csak sajttal kell meghinteni.Saját kedvencem a salátaöntettel készült friss medvehagyma, tojásos nokedlivel. /Utána ne menjünk társaságba, mert erős fokhgyma illatot áraszt, de isteni./Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.post-40152770490634883392016-07-13T08:20:32.004-07:002016-07-13T08:20:32.004-07:00én ma kóstoltam, és nagyon finom volt, valószínű t...én ma kóstoltam, és nagyon finom volt, valószínű többször fogok venni belőle, itt Finnországban minden thai boltban lehet kapni :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.post-31768124298265182342016-07-03T11:47:18.732-07:002016-07-03T11:47:18.732-07:00Jaj, ne haragudj, hogy nem válaszoltam!
Az ide ta...Jaj, ne haragudj, hogy nem válaszoltam! <br />Az ide tartozó levelezőrendszert már alig használom és így az értesítéseket nem látom időben.<br />Úgy látom, te nem félsz a fehérjeportól.Van, akiben ellenérzést kelt, de ma már tudjuk, hogy ez nem az a kox, amit a testépítők régen szedtek.<br />Azóta már csináltam egy másik fehérjeporos, köretnek beillő répás, zabpelyhes lepényt is. Nekem ízlett, finom, puha lett.Daisyhttps://www.blogger.com/profile/00983990090635484992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.post-62470511499685799852016-06-20T12:59:53.222-07:002016-06-20T12:59:53.222-07:00Már néztem Nálad többször a fehérjeport, de ez a r...Már néztem Nálad többször a fehérjeport, de ez a recept most nagyon beindította a fantáziám!!!! Köszönöm a tengernyi szuper ötletet, receptet!Muskátli Büféhttps://www.blogger.com/profile/04788762777315454104noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.post-13898569020719019672016-05-16T02:57:32.515-07:002016-05-16T02:57:32.515-07:00Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.post-81217831930442539642016-05-15T10:05:14.991-07:002016-05-15T10:05:14.991-07:00Örülök! Nagy ellenállást vált ki a fehérjepor, ped...Örülök! Nagy ellenállást vált ki a fehérjepor, pedig több jótékony hatása van, mint gondolnánk. Nem csak a sportolóknak.<br />Ezeket darabonként lefagyasztottam és viszem magammal munkába. Daisyhttps://www.blogger.com/profile/00983990090635484992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.post-65840329392632336952016-05-09T11:54:47.344-07:002016-05-09T11:54:47.344-07:00Nekem tetszik!Nekem tetszik!Muskátli Büféhttps://www.blogger.com/profile/04788762777315454104noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.post-39412166654771156462016-04-04T11:41:54.232-07:002016-04-04T11:41:54.232-07:00Köszönöm a visszajelzéseket!Köszönöm a visszajelzéseket!Klárahttps://www.blogger.com/profile/12441057751374813013noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.post-11051999629558653552016-03-08T11:53:56.309-08:002016-03-08T11:53:56.309-08:00Sok kolléganőm és ismerősöm függővé vált :)
Nagyon...Sok kolléganőm és ismerősöm függővé vált :)<br />Nagyon finom. Bármivel tölthető ízlés szerint.Daisyhttps://www.blogger.com/profile/00983990090635484992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.post-3698971545097441512016-03-07T12:58:56.643-08:002016-03-07T12:58:56.643-08:00Izgalmas lepénykéket készítettél!Izgalmas lepénykéket készítettél!Muskátli Büféhttps://www.blogger.com/profile/04788762777315454104noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.post-39093521507860193682016-03-07T05:34:32.713-08:002016-03-07T05:34:32.713-08:00Én is követtem a receptedet, nagyon jó lett.Én is követtem a receptedet, nagyon jó lett.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.post-34062701550169387842016-02-28T12:00:52.311-08:002016-02-28T12:00:52.311-08:00Örülök! Egészségedre!
Egyszerűen nem tudom megunni...Örülök! Egészségedre!<br />Egyszerűen nem tudom megunni. Szerencsére ma már könnyű hozzájutni.Daisyhttps://www.blogger.com/profile/00983990090635484992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.post-39456824413123384432016-02-28T12:00:41.202-08:002016-02-28T12:00:41.202-08:00Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.Daisyhttps://www.blogger.com/profile/00983990090635484992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.post-78620731004836593802016-02-28T11:53:13.947-08:002016-02-28T11:53:13.947-08:00Nálam most nagyon aktuális - köszi ezt a szuper öt...Nálam most nagyon aktuális - köszi ezt a szuper ötletet! ÁgiMuskátli Büféhttps://www.blogger.com/profile/04788762777315454104noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.post-3479203473268183852016-02-22T13:38:35.978-08:002016-02-22T13:38:35.978-08:00Köszi! Nekünk nagyon ízlett és vacsorára még könn...Köszi! Nekünk nagyon ízlett és vacsorára még könnyű étel is.Daisyhttps://www.blogger.com/profile/00983990090635484992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.post-3819970613408472402016-02-19T13:02:18.036-08:002016-02-19T13:02:18.036-08:00Hmmmmm - csúcs szuper ötlet!!! Hmmmmm - csúcs szuper ötlet!!! Muskátli Büféhttps://www.blogger.com/profile/04788762777315454104noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.post-61020707624802837862015-07-11T05:30:32.244-07:002015-07-11T05:30:32.244-07:00Szlovákiában minden Kaufland áruházban kapható tav...Szlovákiában minden Kaufland áruházban kapható tavasszal tasakos vetőmagként.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.post-78256212117698934122015-02-23T05:23:11.691-08:002015-02-23T05:23:11.691-08:00Én több éve használom, kelkáposzta főzelékkel azon...Én több éve használom, kelkáposzta főzelékkel azonosan készül, célszerű a levélnyeleket 1 - 1.5 - centis darabokra vágni. Géza<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.post-44733723124723862982014-11-27T08:59:35.879-08:002014-11-27T08:59:35.879-08:00Köszönöm! Igazán narancsos és csokis ízű.Köszönöm! Igazán narancsos és csokis ízű.Daisyhttps://www.blogger.com/profile/00983990090635484992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.post-20624261897299372352014-11-25T03:04:37.724-08:002014-11-25T03:04:37.724-08:00Különleges! Gyönyörű a színe!Különleges! Gyönyörű a színe!Vicuskahttps://www.blogger.com/profile/16392627445463771584noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.post-34005558061238349352014-09-06T01:36:51.774-07:002014-09-06T01:36:51.774-07:00Több éve a sütőben készítem a szilvalekvárt. Van e...Több éve a sütőben készítem a szilvalekvárt. Van egy kb 10literes zománcozott lábasom. kb 1dcl ecetet öntök a lábasba erre teszem a kimagozott szilvát. Semmi más nincs benne! Így "sütöm" 6-8 órán keresztül nem kavarom! Amikor úgy látom, hogy megfelelő az állaga akkor mehet az üvegbe, tető rá, fejre állítom és a biztonság kedvéért 24 órára száraz dunsztba teszem. A sütő ajtaját kb 1cm-re kitámasztom egy fakanál nyelével! Ez feltétlen kell, mert a gőz így távozik! Sok sikert a szilvalakvár elkészítéséhez! <br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.post-64171232060245467072014-08-13T09:29:36.082-07:002014-08-13T09:29:36.082-07:00nagyon finom a puliszka ki próbáltam,könnyüség ked...nagyon finom a puliszka ki próbáltam,könnyüség kedvéért mikor tekerjük konyha kendő,és arra fóliát kellntenni igy nem törik és piskóta szerü tekercs lesz<br />Anonymousnoreply@blogger.com