tag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.post9137498575388137173..comments2023-10-11T07:19:15.207-07:00Comments on Étterem helyett....: Segítenétek? Tonhalat vettemUnknownnoreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.post-70398982314500265372009-10-04T09:26:05.468-07:002009-10-04T09:26:05.468-07:00Szia! Tonhal ügyben nem tudok segíteni, de légyszí...Szia! Tonhal ügyben nem tudok segíteni, de légyszíves nézz be hozzám, vár rád valaki:)Lívia https://www.blogger.com/profile/06919400320860351209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.post-8022563994137197772009-09-30T22:30:48.669-07:002009-09-30T22:30:48.669-07:00Nagyon szeretem ezt a vastagra vágott tonhal szele...Nagyon szeretem ezt a vastagra vágott tonhal szeletet. Tényleg nem kell belőle nagy kunsztot csinálni, nem szabad túlsütni, ez a lényeg. Bár az az igazság, hogy én mindig tovább sütöm, mint azt kellene, mert nem merek a gyerekeknek olyasmit adni, ami nem sült át teljesen, ilyenkor viszont elég száraz lesz, de még így is nagyon finom: olyan tenger íze van. Utoljára a VKF-re készítettem belőle egy szőlős változatot http://agifoz.blogspot.com/2009/09/menu-szolore-hangolva.html, de itt van így ázsiaiasan is: http://agifoz.blogspot.com/2009/04/keleti-kalandok.htmlÁgi, aki főzhttps://www.blogger.com/profile/11509799980454904195noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.post-8396579611870440162009-09-30T22:11:03.951-07:002009-09-30T22:11:03.951-07:00A felirat szerint ez tonhal filé. Hagyd hűtőben ki...A felirat szerint ez tonhal filé. Hagyd hűtőben kiméletesen felengedni, egy kis citrombors, és só, egy tányérra vékony olaj réteg, azon megforgat, (itt jöhet az a zöldfűszer amit szeretnél, kapor, rozmaring, bazsalikom..)és forró serpenyőben megsüt. Ha jó forró a serpenyő, akkor hamar megsül a kéreg a szelén, és nem szárad ki. Azért ne a serpenyőt olajozd, mert a többi olaj füstölne és égne. A végén egy kis mártást lehet a serpenyőben maradt anyagokból, egy kis borral beforralva.<br />Egyszerűen készítsd és akkor csodás ízek jönnek elő.Maxhttps://www.blogger.com/profile/08446898821591830201noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2007398866961312178.post-76530318688498571632009-09-30T21:54:01.714-07:002009-09-30T21:54:01.714-07:00Nagyon forró grillserpenyőben ugyanúgy kell sütni,...Nagyon forró grillserpenyőben ugyanúgy kell sütni, mint mondjuk egy steaket. Nem szabad kiszárítani, legjobb angolosan. Én a végén rádobnék egy darab vajat, kevés bors, friss citromlé és kész. Halaknál nem kell nagyon cifrázni, hadd érvényesüljön az íze.Zsuzsihttps://www.blogger.com/profile/08834064963289742685noreply@blogger.com