Az avokádókrém készítésekor derült ki, hogy a két gyümölcs/zöldség nem érett meg egyformán. Hiába próbáltam összenyomkodni, nem sikerült. Más elgondolás híján, egy egyszerűen összeállított saláta lett belőle. Nem laktunk jól vele, de kipróbáltam, milyen ízesítéssel lehet elkészíteni.- avokádó
- francia márványsajt
- kaliforniai paprika
- zöldcitromlé
- sűrű, krémes balzsamecet
- tökmagolaj
- só
- frissen őrölt bors
Tulajdonképpen minden hozzávaló maradék volt. A sajt, a paprika éppen elég volt ennyi avokádóhoz. Az olajból csak néhány csepp kellett és a balzsamecet is hasonló mennyiség volt. Ennyi ízesítő pontosan elég volt, hogy adjon egy kis ízt ennek a magában ízetlen gyümölcsnek.
Frissen sült lapos kenyér és az avokádós túrókrém már elegendő volt vacsorára.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.