2011. február 2., szerda

Meglepett, de jól esett!


Olvastam egy bejegyzést a blogokon körben járó díjak, elismerések véleményezéséről. Azzal egyetértek, hogy elértéktelenedhet, ha gyakran járnak körbe ilyen juttatások és egyszerre sok bloggert szólítanak meg.
Azzal is egyet értek, hogy egyébként meg jólesik, hogy olyan jelzéseket kapunk vissza ezáltal, ami ösztönöz, jó kedvre derít és bátorít.

Ez a kezdeményezés meg különösen kedves, mert azokra a blogokra akarja felhívni a figyelmet, amelyek még nem rendelkeznek sok-sok látogatóval. Úgy gondolom,  --  és most nem haza beszélek,  --  hogy azért kerüli el a szélesebb figyelmet jó néhány blog, mert az utóbbi időben nagyon megszaporodott a számuk. Ami véleményem szerint nagyon jó dolog, mert azt mutatja, hogy nem halt ki még teljesen a konyhakúltúra kis hazánkban, és remélhetőleg a sok bíztatás hatására egyenlőre nem is fog.

Köszönöm szépen én is, hogy eszébe jutottam a Nem vagyok mesterszakács blog írójának.
Nevamesz / ötletes rövidítés /  nagyon örülök, hogy nálam jártál!

Néhány szabály is tartozik a díjhoz, íme:
- Írj egy bejegyzést, amelyben közzé teszed a Liebster-Blog képet, és másold be ezt az útmutatót.- Linkeld be annak a személynek a blogját, akitől a díjat kaptad, és hagyj nála egy hozzászólást, hogy elfogadod a díjat, és add meg a bejegyzésed elérhetőségét.- Ezután gondolkodj el, melyik az a 3-5 blog, amelyiknek tovább szeretnéd adni a díjat, linkeld be őket a bejegyzésedbe, és értesítsd őket egy hozzászólásban a jelölésről.- Tehetséges kezdő blogolókat részesíts előnyben, ne olyanokat jelölj, akiknek több 100 követője van.

Ezennel pedig tovább adom a díjat:

Sofiának

Marmaladnak

Makkakonyhának


Nem éppen kezdők, de nekem tetszik.

4 megjegyzés:

  1. Nagyon köszönöm a kedvességed!

    VálaszTörlés
  2. Oh, köszönöm ezt a gesztust!

    VálaszTörlés
  3. Szia, talán furcsán hangzik, de kérlek, nézz be a blogomra, mert ott egy vándor ajándék vár! Kellemes hetet! fahej cafe

    VálaszTörlés