2011. november 20., vasárnap
Csokivulkán áfonya öntettel
Annyira finom és annyira tömény csokoládé, hogy minden nap meg tudnék enni belőle egy adagot, de csak egyet.
90%-os kakótartalmú csokoládéból készítettem.
A porcukor felét lecseréltem világos barnacukorra.
Most sem készítettem el a teljes mennyiséget, de még így is 8 adag lett belőle, tehát az egészből biztosan kijön a 10 adag.
A recept a régi, az élmény új volt, de nagyon hasonlított az előzőhöz.
A krém sokáig hűlt, ezért a sütés most nem 10 perc volt, hanem kb. 12perc, de egy pillanattal sem több! Ez persze attól is függ, milyen vastag sütőformát használunk.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Ez nagyon de nagyon guszta, ahogy kifolyik a csoki belőle, hm...
VálaszTörlésA mindenit, de jól néz ki:)
VálaszTörlés