Először a saját kenyér sütése jutott eszembe, közben megtaláltam a honlapot és elolvastam mindent, ami ott fellelhető volt. Megpuhítottam a Férjem kenyérsütőgép ügyben / nem volt egyszerű /, és elindultam a házi kenyér gyártásának rögös útján.
Azt nem merném állítani, hogy mára profi lettem, de ha időm engedi, szívesen kipróbálok új dolgokat is kisebb-nagyobb sikerrel. Főleg, ha olyanoktól leshetem el a trükköket, mint Limara.
Akinek kevés az önbizalma vagy hamar elkeseredik a kevésbé sikerült eredmény láttán, annak ajánlom, hogy itt nézzen körül. Sok szép, nagyon szép és sok bizonyára "csak" finom kenyér és péksütemény képét nézheti meg. Érdekes látni a fejlődést és elképzelni, mennyi munka van mögötte.
Ilyen- és ehez hasonló kenyérrel kezdtem. Ma már csak akkor sütök ilyet, ha túlburjánzik az önbizalmam. Kell néha, hogy valami visszahúzzon a földre!
Ez az egyik , a jól sikerült kenyerek közül. Most már összeállíthatok egy kiállításra való képanyagot. A legjobb, hogy amióta én sütöm a kenyeret, azóta valóban teljeskiőrlésű liszt van benne, és nem színező anyag, hogy barna legyen a tészta.Régebben azt hittem a barna színű kenyér, egészséges is.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.