2010. március 14., vasárnap

Megkésve bár, de ......

Nem vagyok halasztgatós típus, ha el kell intézni valamit vagy meg kell csinálni egy fontos dolgot, akkor általában időre elvégzem. Igaz viszont, hogy vannak olyan dolgok, amik nincsenek az idő szorításában, azokat sajnos tologatni szoktam. Mindég találok fontosabbat. Legalábbis ezzel nyugtatom magam. Egy ilyen megkeresésnek, amit Valitól kaptam, nagyobb nyilvánosságot kell adni, mint azt, hogy az ő blogján megköszöntem, hogy az élete részese lehetek. Ezért már napok óta furdal a lelkiismeret, hogy illene már írni egy bejegyzést erről. Néha olyan vagyok, mint a készenléti állapotra kapcsolt műszaki berendezések, hogy olvasok és nézelődöm a háttérben, de
nem csinálok semmi olyat, amire oda kellene figyelni. Hiába, no! Első a munka, a család vagy fordítva, a család és a munka, de mindenképpen csak utána jön a szórakozás. Márpedig a blogolás csak szórakozás. Szórakozásból viszont akad még egy's más. Időt sajnos nem ad hozzá senki, ezért sokszor kell választani, mire fordítsam azt, amit erre szánhatok. Nem vagyok reménytelen eset, csak legyen türelme kivárni annak, aki kíváncsi rám.

Sok olyan blog van, amit szívesen olvasok. Van, ahol a recepteket szeretem jobban, van, ahol az írásokat és van, akire egyszerűen mindég kíváncsi vagyok. Szerencsémre néhányukat személyesen is ismerhetem még E. Margit oldaláról.

Szeretném , ha tudnátok, hogy olvaslak benneteket:

12 megjegyzés:

 1. Nagyon köszönöm, megtisztelsz.

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szépen köszönöm! Sikerült meglepned!

  VálaszTörlés
 3. Nagyon aranyos vagy, koszonom szepen,engem is megleptel:)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szépen köszönöm! Én is jövök Hozzád, amikor csak tehetem!

  VálaszTörlés
 5. Nagyon köszönöm, én is bekukkantok hozzád többször!

  VálaszTörlés
 6. Köszönöm szépen! Igyekszem továbbra is megszolgálni a bizalmat :)

  VálaszTörlés
 7. Nagyon szépen köszönöm, igazán megtisztelő, hogy rám is gondoltál!:)

  VálaszTörlés
 8. Én is nagyon köszönöm! Szeretem azt a sok különlegességet,amit itt olvashatok!

  VálaszTörlés
 9. Nagyon szépen köszönöm! Nagyon meglepődtem amúgy, nem is tudtam, hogy egy fórumra jártunk, egyszerre? Vagy te még előttem voltál ott?

  VálaszTörlés
 10. Ha van kedved gyere át, van pár kérdésem számodra.

  VálaszTörlés
 11. Szia!
  Majd ha lesz egy kis időd, nézz be hozzám.

  VálaszTörlés