Úgy gondolom, hogy ez lehetett az a leves, amit a tészta gyúráskor ill. a kifőzésekor megmaradt vízből készítettek. Abba a vízbe belefőlt az az íz, amit nem lehet mással pótolni. Nekem sem sikerült, de a leves azért finom lett.
Annyi a csalás, hogy a levesben úgy néz ki a tészta, mint a régi kézzel vagdosott metélt, pedig ez egy instant leves tésztája.A leves többi hozzávalója a kukába végezte, mert szemetet nem eszünk, de a tésztával nem nagyon tudnak elbánni.
- Kevés mangalica zsíron megpároltam egy összevagdalt kisebb fej hagymát és egy fej fokhagyma gerezdjeit.
- Amikor megpuhult, pirospaprikát szórtam rá és felengedtem vízzel.
- Sóztam, borsoztam és jól kiforraltam.
- A kész levesbe tettem a tésztát és megszórtam összevágott petrezselyemzölddel.
Ez aztán finom lehet! Szívesen ennék belőle.
VálaszTörlésNA ezt a levest én is bevállalnám.
VálaszTörlésIgen, azt hiszem én sem fogom elfelejteni.
VálaszTörlésAnnyira egyszerű!