2010. augusztus 4., szerda

A vadászat eredménye

Már írtam többször, hogy nekem nagyon jó tapasztalatom van a helyi CBA-üzlettel. Gyanítom ugyan, hogy némi túlbiztosított rendelés következménye, hogy időről-időre olyan termékeket lehet kapni szinte ingyen, amihez nagy valószínűséggel sosem jutnék hozzá. Legtöbbször persze az akciók azért vannak, mert vészesen közeledik a termékek lejárati ideje. Voltak olyanok is, amikor a lejárati idő több hónappal odébb volt még, mégis féláron tudtam venni vörös tonhalat vagy óriás kagylókat. Libamell és pangasius filé szintén szerepelt már a listán.

Tulajdonképpen mindegy is, hogy miért történik az akció, a fontos, hogy én ott legyek és időben le tudjak csapni néhány dologra. Most is így történt.


Ez a gyönyörű sajt ott kellette magát a polcon. Most rögtön kiszúrtam azt a három csomagot, ami jobb sorsára várt, és kettőt gyorsan be is tettem a kosárba. Még a szemüvegemet is felvettem, mert nem akartam elhinni, hogy jól látom az árát. 15 dkg-os csomag volt.

Több, mint 800 ft helyett most 199 ft-ért hozhattam haza. Friss volt még és jó illatú. Az íze pedig olyan, amihez hozzá tudnék szokni. Markáns, aromás egy kissé kesernyés mellékízzel. Talán picit az ementálihoz hasonlítható. / bocsánat sajt.... /

Hiába gondolkozom, nem emlékszem, hogy eddig láttam volna a polcon, de az is lehet, hogy bizonyos ár fölött a szemem sem érzékeli a dolgokat. No, de most!

Nem készítettem belőle semmit csak megettük így, egyszerűen. Nagyon finom volt.

1 megjegyzés:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.