2010. szeptember 15., szerda

Kicsit magyarázkodom

Lassan egy hónapja nem írtam semmit a blogba, pedig történtek események és születtek jó ételek említésre méltó receptekkel.
Sajnos nehezebb lett a blogot irányítani, mint azt a kezdetekkor gondoltam.  Főzni muszály és nem is esik nehezemre, fényképezni kicsit nehezebb, de lehetséges, a recepteket beírni azonban néha lehetetetlen vállalkozásnak tűnik.
Sok étel emiatt el is tűnik a süllyesztőben, mert hiába vannak képek, a hozzávalókra bizony nem mindég emlékszem. Igen, le is írhatnám főzés közben. Igen, el is határoztam már többször és igen, le is írtam néha, de sajnos idővel aktualitásukat vesztik, vagy valaki ír egy hasonlót és akkor én már nem is akarom az enyémet.

Most lesz egy kicsivel több időm, remélem lefaraghatok valamit az elmaradásokból.


Nem én vágtam, hanem vágtak. Nem véletlen volt, hanem szándékos. Ennek ellenére nehezen veszem tudomásul, hogy nem tudom megfogni a kést, az ollót és a tollat. A fakanalat azért sikerült.
Tegnap, amikor ez történt, még az ujjam is alig látszódott ki a kötésből, de mára javult a helyzet egy kicsit.
Sajnos az egér sem fér rendesen a kezem alá, ezért kell még pár nap, amíg még kisebb lesz a kötés, de a billentyűkkel azért még birkózom egy kicsit.

7 megjegyzés:

 1. Jobbulást, gyógyulást kívánok Daisy!!

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm szépen, most rám is fér a bíztatás.

  VálaszTörlés
 3. Jaj, gyógyulj hamar és kevés fájdalommal!

  VálaszTörlés
 4. Jaj! A szándékos vágás támadást jelent, vagy műtétet? Mindkettő rossz lehetett, de én mégis az utóbbiban reménykedem.... Vigyázz magadra és jobbulást!!!!

  VálaszTörlés
 5. Jobbulást, és ha már fenn van másnál tedd fel te is mert mindenkié más :)

  VálaszTörlés
 6. Titáti, műtét ínhüvelygyull, miatt.

  Köszi Bianka, igazad lehet, de olyankor néha úgy érzem, mintha másokat másolnék.

  VálaszTörlés
 7. Jaj Te szegény, gyorsan gyógyulj.

  VálaszTörlés