2011. augusztus 20., szombat
Márványsajtkrém
Tudom, vegyünk magyart!
Veszem is, ha csak tehetem, de gyarló az ember és néha kényelmes is / meg fáradt, meg türelmetlen, meg ..../
Az óriás gerezdes fokhagyma a legalkalmasabb a sütésre. Mármint sütőben és héjastól. Most is ehhez volt kedvem, ezért megsütöttem három fej fokhagymát. Megenni ugyan nem tudtuk mindet, de igyekszem minden maradékot hasznosítani, ezért ezek a megmaradt gerezdek ebben a krémben végezték.
Márványsajt - görögjoghurt - petrezselyemzöld - frissen őrölt bors - és a sült fokhagyma.
Ha friss, zsenge a fokhagyma, akkor elég kb. fél óra sütés is 180 fokon.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
De finom is a sült fokhagyma! Jó ötlet ez a hasznosítása :)
VálaszTörlés