2012. május 1., kedd

Hogyan lehet visszacsinálni?????

 Annyira úúútálom az új bloggert!
Miért kellett megváltoztatni és miért nem úgy, hogy a hozzám hasonló tudatlanoknak ne okozzon nagyobb problémát, mint amit muszáj. Nézelődtem, kattintgattam és megváltozott a blogom színe. Eltűnt a megszokott kezelő felület. Nem tudtam kicserélni a blog elején a téli képet, mert azt sem találtam, hol kezdjem el?
Csúnya a mostani kékes szín, csúnya az egész felület színe!
Amikor már heteken át dühöngtem,  egyszer csak megtaláltam, hol lehet visszakerülni a régi kezelő felületre.
A színeket azonban még most sem tudom, hogyan kell visszaállítani?
Nincs kedvem írni a recepteket, pedig elég sokat összegyűjtöttem, sokat viszont le sem fényképeztem, mert annyira dühös voltam, hogy végleg abba akartam hagyni!
Most kicseréltem ugyan a képet a főoldalon, de már ahhoz sincs kedvem, hogy megigazítsam.

6 megjegyzés:

  1. Nehogy abba merészeld hagyni!!!Öröm olvasni a receptjeidet!

    VálaszTörlés
  2. Nem vagy egyedül a dühöngéseddel, nekem se tetszik, de azt hiszem, egy idő után úgyis átállítják, ha akarjuk, ha nem, mint a gmail-t... Ez van, vagy megszokjuk vagy megszökünk, de az utóbbit nem szeretném (meg azt sem, hogy te tedd meg), mert nem ilyen fából faragtak bennünket;))

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    A blogger irányítópultban kattints a "Sablonok"-ra. Legfelül látod az aktuális sablon beállításodat. Alatta narancssárga keretben látod azt, hogy "Személyre szabás". Kattints rá. A sablontervezőnél kattints a "Háttér" feliratra. Itt be tudod állítani a blogod háttérszínét. Ha a különböző elemeket más színűre szeretnéd állítani, akkor a "Speciális" menüre kell kattintanod. Itt a betűtípustól kezdve bármit be tudsz állítani, a betűk színét, méretét is, külön a fejléc, címek, oldalsáv, stb. színét is. Remélem tudtam segíteni....:)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm az együttérzést Lányok!
    Csiperke a segítségedet elmentettem, de most a régi kezelőfelület van a blogon és ezen nincs sablon meg személyre szabás./ vagy csak én nem találom? /
    Ha át kell állni az új használatára, akkor majd próbálkozom, mert nem szeretnék most elrontani valamit.

    VálaszTörlés
  5. Szia!
    Én is nagyon utálom ezt a kezelőfelületet és nem tudom hogy lehet visszaállítani!Elárulnád?Köszi!

    VálaszTörlés
  6. Lányok! Én a régit használom! Én is utáltam az újat. De mivel nekem a régi van beállítva, pontosan nem tudom megmondani, hogy lehet visszaállítani:( Valahol a Tervezés-Beállítások tájékán...

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.