2013. február 16., szombat

A Prosecco mellé kellett valami--füstölt lazac tormás krémmel


Na, ehhez nem kell főzni tudás, mégis, ez maga a kulináris élvezet!
A füstölt lazacot a mi kis falunk újító és bevállaló hentese készítette. Nekem pedig meg kellett vennem egy darabot, mert annyira meglepett, ahogy megláttam  a pultban, ki kellett próbálnom.
Nem csalódtunk, nagyon finom volt!
Picit sós volt, de az így elkészített  halnál ez természetes és a rányomott zöldcitromlé segített rajta.
Kiegészítésként tormás-túrós sajtkrémet kevertem kapribogyóval és pici kaporral.
Sajnálnám, ha csak egyszeri próbálkozás lett volna, de gyanítom, hogy húsvét közeledtével nem a lazac lesz a favorit./ majd rábeszélem őket! /


2 megjegyzés:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.