2013. február 16., szombat
A Prosecco mellé kellett valami--füstölt lazac tormás krémmel
Na, ehhez nem kell főzni tudás, mégis, ez maga a kulináris élvezet!
A füstölt lazacot a mi kis falunk újító és bevállaló hentese készítette. Nekem pedig meg kellett vennem egy darabot, mert annyira meglepett, ahogy megláttam a pultban, ki kellett próbálnom.
Nem csalódtunk, nagyon finom volt!
Picit sós volt, de az így elkészített halnál ez természetes és a rányomott zöldcitromlé segített rajta.
Kiegészítésként tormás-túrós sajtkrémet kevertem kapribogyóval és pici kaporral.
Sajnálnám, ha csak egyszeri próbálkozás lett volna, de gyanítom, hogy húsvét közeledtével nem a lazac lesz a favorit./ majd rábeszélem őket! /
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Daisy, imádom ezt az ételt! Az újító hentes pedig nagy szerencse!
VálaszTörlésIgen, én nagyon bízom a fiúkban!
VálaszTörlés