- A tésztát az előírásnak megfelelően megfőztem bő sós vízben
- A leszűrt tésztát összekevertem a medvehagyma pestoval, ami most egy kicsit egyszerűbb volt. Pontosan annyival, hogy nem volt benne mandula és sajt. Ez inkább pesto, mint az, ami ma készült, de nem ez a fontos.
- A tányérokra szedve rápotyogtattam a krémes kecskesajtot.
- Megszórtam vágott, friss medvehagymalevéllel.
- Meglocsoltam olívaolajjal és........lefényképeztem.
2010. április 17., szombat
Kecskesajtos fusilli
A szombati ebéd második fogása szintén nagyon hamar elkészült. Ez a tészta már egy ideje az egyszerjóleszmajdvalamire csoportban várakozott a spejzemben. Annyira szép volt, hogy úgy gondoltam csak olyan hozzávalóval lehet elkészíteni, amelyik megérdemli. Most, hogy itt van a medvehagyma, már napok óta a tészta körül járnak a gondolataim. Katánál láttam hasonlót és a kecskesajt nagyon felvillanyozott.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
A fusilli nem az orsótészta? Ez inkább lúdgége tésztának néz ki. De lehet, hogy keverem. :)
VálaszTörlésNah! Így megsérteni az olasz tésztát. A lúdgége magyar és levestészta, és nagyon szívesen használom. Ennek meg ez volt a zacskójára írva.
VálaszTörlés