Jamie szerint: 15 dkg creme fresh
2 tojás sárgája
10-15 dkg cheddar sajt
só, bors
Én pedig így készítettem:
- 1 fej hagymát apróra vágtam
- 15 dkg krémfehérsajtot és egy tömlős medvesajtot
- 1 tojást és 1 sárgáját adtam hozzá
- sót, borsot
- és kb. 10 dkg reszelt trappistát
A kenyérszeleteket betettem a sütőbe / kenyérpirítóba nem fértek volna be / és amikor megpirultak az egyik oldalon, megfordítottam és a másik felüket is megpirítottam. Az egyik felükre bőségesen halmoztam a sajtos krémet és visszatéve a sütőbe, ismét megpirítottam a sajttal. Ez már nem sok idő.
Amikor kicsit hűlt, a sajtos masszát lazán becsíkoztam a kenyéren, hogy könnyebben tapadjon rá a csatni.
Természetesen Jamie ezt sem így csinálta, hanem először a kenyérre kente a csatnit, ezután tette rá a sajtkrémet és így sütötte meg. A sütés után a berácsozott sajtra worcestershire szószt öntött.
És itt jön az utolsó mozzanat, ami megint nem azonos. Reggelire még nem készült el a csatni, viszont volt előző napi kóstoló adag, ezért ezt kentük a kenyerekre. Nagyon finomat ettünk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.