2014. május 11., vasárnap
Kecskesajttal, körtével töltött csirkecombok
Az ANYUKÁMnak anyáknapjára-------mert megérdemli!
---A sült koktélparadicsomot mindenkinek ajánlom kipróbálásra! Csak ez a jó, mert ez édes. A normál paradicsom savanyú lesz sütés után. Ami még jó, az a fekete paradicsom.
---A sült salátaszív szintén különleges köret lehet. Más nem is kell rá, mint só és frissen őrölt bors, meg olívaolaj vagy vaj. Picit kesernyés utóíze van.
--A rukkolás krumplipüré pedig régi kedvencem.
--A csirke bőre nincs megégve, csak Jamie Oliver szerint karamellizálódott rajta a méz. :)
A csirkecombok egyik tölteléke ez a sült sonkába tekert faszenes kecskesajt volt.
--A töltelék másik része pedig párolt hagyma--apróra vágott körte--nyers füstöltsonka--friss petrezselyemzöld--darált mandula--frissen összeaprított kenyérbél--tojás.
Himalája só, frissen őrölt bors, pici frissen reszelt szerecsendió.
Sikerült jól megtömnöm mindegyik combot. Hústűvel összetűztem, ezért nem is jött ki belőle semmi. A lassú sütésnek köszönhetően pedig nem durrantak ki.
Címkék:
csirkecomb,
főétel,
hús,
kecskesajt,
körte,
sonka
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.