Nagyon egyszerű, nagyon finom és nagyon egészséges :)
A sárgabarack ugyan egy kicsit savanyú megsülve, de ha hagyományos módon készítjük, akkor meg lehetne szórni egy kevés cukorral sütés előtt.
- 25 dkg túró
- kb. 8 dkg xilit / ízlés szerint /
- 1 cs. vaníliáscukor
- 2 kicsi tojás
- 2 dl sűrű tejföl
- 1 cs. pudingpor / vaníliás, tejszínes vagy egyszerűen csak étkezési keményítő /
- kb. 8 - 10 dkg kókuszreszelék / ha nagyobbak a tojások, akkor annak megfelelő menny. /
- 1/2 cs. sütőpor
A hozzávalókat összekeverjük, a tetejét kirakjuk gyümölccsel és egy sütőpapíros tepsiben tűpróbáig sütjük. kb. 20 - 25 perc.
Én a cukor helyett most megszórtam a gyümölcsöket a tészta tetején mandulaforgáccsal.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.