2018. december 27., csütörtök

Csokis, diós csók habcsók alapporból


Ez bizony nem igényel semmi alaptudást, de ki kellett próbálnom 😁😁
Időnként előfordul velem, hogy muszáj kipróbálni egy számomra még ismeretlen alapanyagot, legyen az száraz, félkész, vagy nyers alapanyag. Általában nem használok ehhez hasonló termékeket, mert nem tudom kivenni belőle a fölösleges cukrot és ha nem édes a termék, akkor a fölösleges sót. Nem beszélve az ízfokozókról 😠😠
Most ez is kipipálva! Nincs vele bajom, alkalmanként belefér, de nekem nagyon édes és van helyette egy másik változatom.
Egy csomag alapporba kevertem 10 dkg diót és 10 dkg csokoládét.
Azért ilyen laposak, mert ez a por mennyiség a folyadékkal kikeverve elbírt volna még több száraz hozzávalót. 
Ha sűrűbb lenne az állaga, természetesen a sütési idő is hosszabb lenne.
Habcsókot nem csináltam belőle, de gondolom, működik.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.