Az édesburgonya élettani hatásairól már nagyon sokat lehet olvasni. Kicsit a sütőtök ízére emlékeztet, mert édeskés, de ennek ellenére nagyon jól párosítható sós hozzávalókkal.
Nekem kedvencem a spenótos , de finom a kelkáposztás változata is.
Ez most egy bőséges adag mennyisége.
- 1 db közepes batáta sütőben megsütve, meghámozva
- 1 kis fej hagyma felaprítva, megpárolva
- 1 duci gerezd fokhagyma lereszelve
- só, bors, szerecsendió
- 80 g friss leveles spenót
Beletettem a spenótot és összefonnyasztottam.
Ezután a megsütött édesburgonyát felkockázva belekevertem és összemelegítettem.
Sültcsirke vagy egyben sült fasírt finom körete.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.